Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı çingene görmek

Rüyada yaşlı çingene görmek

Rüyada yaşlı çingene görmek güzel davetler alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada yaşlı çingene gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada yaşlı çingene görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, zorlukların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada çingene kızı öpmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneyi öpmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada çingeneden yardım görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene pembesi görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada çingeneden bir şey almak kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingenelerle kavga etmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments