Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden hamile kalmak

Rüyada cinden hamile kalmak

Rüyada cinden hamile kalmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada cinden hamile kalmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiden hamile kalmak bazı operasyonlar geçireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak yüksek moralli olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments