Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinayetten kaçmak

Rüyada cinayetten kaçmak

Rüyada cinayetten kaçmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına alamet eder.

Rüyada cinayetten kaçmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada cinayetten kaçmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Rüyada cinayeti saklamak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada cinayetten tutuklanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinayete şahit olmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinayetten suçlanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada cinayeti çözmek onu yalnız bırakmayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada cinayete teşebbüs etmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gözden düşeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Rüyada bir cinayete şahit olmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments