Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin tarafından dövülmek

Rüyada cin tarafından dövülmek

Rüyada cin tarafından dövülmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada cin tarafından kovalanmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cin tarafından çarpılmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada cin tarafından bıçaklanmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada cin tarafından kaçırılmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yeni mallara sahip olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak aile hayatına adım atılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işarettir.

Rüyada cin tarafından dövülmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kendisini yıpratacağına, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada cin tarafından boğulmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments