Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinler tarafından kaçırılmak

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayalkırıklığı duyacağına işarettir.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cin tarafından kaçırılmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Rüyada cinden kaçtığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinlerden kacmak içine kapanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada içine cin kaçmış birini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada içine cin kaçtığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada cin tarafından dövülmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada cin tarafından bıçaklanmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments