Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin gördüğünü sanmak

Rüyada cin gördüğünü sanmak

Rüyada cin gördüğünü sanmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin gördüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Rüyada cin gördüğünü sanmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada öldüğünü sanmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu sanmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu sanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile sanmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah sandik görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments