Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu sanmak

Rüyada deprem olduğunu sanmak

Rüyada deprem olduğunu sanmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, mutluluk bulacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada deprem olacağını sanmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada adam öldürdüğünü sanmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin öldüğünü sanmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kazancının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini öldü sanmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada hamile sanmak varolan borçların ödeneceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulur.

Rüyada adet olduğunu sanmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, önemli işlere imza atacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments