Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldüğünü sanmak

Rüyada öldüğünü sanmak

Rüyada öldüğünü sanmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, borçların gittikçe artacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada öldüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada eşinin öldüğünü sanmak helal lokmalar yiyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü sanmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada öldüğünü sanmak tatsız durumlar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına yorulur.

Rüyada annenin öldüğünü sanmak kötü giden işlerin düzeleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Rüyada öldürdüğünü sanmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam öldürdüğünü sanmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada annesinin öldüğünü sanmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments