Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu sanmak

Rüyada hamile olduğunu sanmak

Rüyada hamile olduğunu sanmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukları atlatacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Rüyada kendini hamile sanmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada hamile sanmak ailesi ile mutlu olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu sanmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak üzüntü duyacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada kendini öldü sanmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments