Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta uzanmak

Rüyada toprakta uzanmak

Rüyada toprakta uzanmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Rüyada toprakta uzanmak gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak üzerine uzanmak imkanlarının artacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprakta uzanmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa uzanmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kumlara uzanmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada çimenliğe uzanmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimenlere uzanmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, parasız günler geçireceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle uzanmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments