Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimene atlamak

Rüyada çimene atlamak

Rüyada çimene atlamak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çimene atlamak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada çimene atlamak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, dikkat çekeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada çimenlere atlamak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimen dikmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda çimen görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Rüyada çimenlikte yatmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çimenlikte uzanmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimen toplamak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada çimenli tepe görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, başarısının yükseleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments