Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenli su görmek

Rüyada çimenli su görmek

Rüyada çimenli su görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çimenli su gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çimen ve su görmek huzursuzlukların sona ereceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su ve çimen görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çimenli su görmek umutlanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Rüyada çimenlere yatmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu çimen görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada çimene atlamak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimen koparmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments