Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve çimen görmek

Rüyada su ve çimen görmek

Rüyada su ve çimen görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, hayırlı kapılar açılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada su ve çimen gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Rüyada çimenli su görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çimen ve su görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve çimen görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çimen üstünde yürümek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimenli tarla görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet eder.

Rüyada çimenli dağ görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kendisine olan güvenin artacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments