Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimende koştuğunu görmek

Rüyada çimende koştuğunu görmek

Rüyada çimende koştuğunu görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, işinde verimsiz olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimende koştuğunu gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada uzun çimenler görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayatının afiyette geçeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimenlikte uzanmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kuru çimen görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimen biçmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına inanılır.

Rüyada çimen ekmek üzüntü duyacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada su ve çimen görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik çimenlik görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada çimen üstünde yürümek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, inancından ödün vereceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments