Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek suyu görmek

Rüyada çilek suyu görmek

Rüyada çilek suyu görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, günah işleyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iş kaybı yaşayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada çilek suyu gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Rüyada çilek suyu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çilek suyu içmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Rüyada çilek yiyen birini görmek hayaller kurulacağına, çıkmaza düşeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada çilek tarlasında çilek yemek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilek ve üzüm görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada siyah çilek görmek tüm arzularının yerine geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Rüyada çilek ve elma görmek huzurlu günler geçirileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments