Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek yiyen birini görmek

Rüyada çilek yiyen birini görmek

Rüyada çilek yiyen birini görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, dinde tartışmaya, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada çilek yiyen birini gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada ham çilek yemek işlerin düzgün gideceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çilek vermek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada çilek ve elma görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çilek ektiğini görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çilekli puding görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Rüyada sepette çilek görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments