Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çilek görmek

Rüyada siyah çilek görmek

Rüyada siyah çilek görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada siyah çilek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada siyah çilek görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada ekşi çilek yemek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli pişirmek malının ve gelirinin çoğalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine inanılır.

Rüyada elma ve çilek görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kuru çilek yemek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada çilek kusmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada çilekli pasta yapmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban çileği yemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments