Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve üzüm görmek

Rüyada çilek ve üzüm görmek

Rüyada çilek ve üzüm görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kişinin hayatının değişeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine inanılır.

Rüyada çilek ve üzüm gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Rüyada çilek ve üzüm görmek zenginliğinin artacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işarettir.

Rüyada ham çilek görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz çilek yemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban çileği yemek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden çilek toplamak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada çilek bahçesinden çilek toplamak hediyeler ve elbiseler alınacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Rüyada çilek satın almak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments