Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve elma görmek

Rüyada çilek ve elma görmek

Rüyada çilek ve elma görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, küskünlük yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Rüyada çilek ve elma gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada elma ve çilek görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve elma görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada dalından çilek toplamak üzüntünden sağlığından olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine inanılır.

Rüyada çilekli puding yemek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ömür boyu süreceğine, işlerinin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz çilek yemek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek ekmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan çilek yemek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru çilek görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments