Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan çilek almak

Rüyada pazardan çilek almak

Rüyada pazardan çilek almak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, hayırlı haberler duyacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pazardan çilek almak gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada pazarda çilek görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan çilek almak eve kapanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine tabir olunur.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada çilek yıkamak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada çilek aldığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, büyük bir makama geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çilek suyu görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi çilek yemek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments