Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli tatlı yemek

Rüyada çilekli tatlı yemek

Rüyada çilekli tatlı yemek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada çilekli tatlı yemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada çilekli tatlı yemek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı çilek yemek işlerinin yaver gideceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada çilek tatlısı görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayaller kurulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilekli tatlı görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, kalbini kıracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek tarlasında çilek yemek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan çilek koparıp yemek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından çilek yemek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, işsizseniz işe gireceğinize, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments