Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış çilek yemek

Rüyada olmamış çilek yemek

Rüyada olmamış çilek yemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış çilek yemek gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil çilek yemek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve dut yemek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hak yolundan ayrılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalettir.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çilek yemek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dağ çileği yemek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada tatlı çilek yemek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz çilek yemek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilekli reçel yemek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments