Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve erik görmek

Rüyada çilek ve erik görmek

Rüyada çilek ve erik görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çilek ve erik gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada çilek erik görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve erik görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada erik ve çilek yemek hidayete ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik ve çilek görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan çilek koparıp yemek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada taze çilek görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma ve çilek görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı çilek görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments