Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ikram etmek

Rüyada çilek ikram etmek

Rüyada çilek ikram etmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yolunda gideceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada çilek ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada çilek ikram etmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada çilekli tatlı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çilek yemek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah çilek görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada çilek ekmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ham çilek yemek eşinden yana huzurlu olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada çilek reçeli istemek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada çilek ve böğürtlen görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments