Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham çilek yemek

Rüyada ham çilek yemek

Rüyada ham çilek yemek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ham çilek yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada ham çilek yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ham çilek görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına inanılır.

Rüyada ham meyve yemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, şansının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ham kiraz yemek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kazancının azalacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ham karpuz yemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ham zeytin yemek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada ham dut yemek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ham kavun yemek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kazancının düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments