Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli tatlı görmek

Rüyada çilekli tatlı görmek

Rüyada çilekli tatlı görmek parasız kalacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada çilekli tatlı gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada çilekli tatlı yemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çilek tatlısı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı çilek yemek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada çilekli tatlı görmek bunu da herkese ilan edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor çilek görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çilek reçeli yemek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada olmamış çilek görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments