Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek fidanı görmek

Rüyada çilek fidanı görmek

Rüyada çilek fidanı görmek kafasının rahatlayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada çilek fidanı gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada çilek fidanı görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada hurma fidanı dikmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada fidanı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çirkin bir iş yapmaya, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara fidan dikmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fidan budamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve fidanları görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çam fidanı almak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada fidan kırmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments