Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan kırmak

Rüyada fidan kırmak

Rüyada fidan kırmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, huzurun kaçacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, birikim yapacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada fidan kırmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada fidan kırmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil biber fidanı görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada saksıda fidan görmek sorunların tarihe karışacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada acı biber fidanı görmek gücünün azalacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa fidan dikmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çilek fidanı görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments