Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaolu kek yediğini görmek

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Rüyada kakaolu kek yediğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kakaolu kek yapmak söz sahibi olacağına, ağlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kakaolu kek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Rüyada kakao içmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakaolu bisküvi yemek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kakaolu dondurma yemek duygularının karşılık göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kakaolu tatlı yemek işlerinde bir aksama yaşayacağına, zararının büyük olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada kakaolu kurabiye yemek eğlence ve renk geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments