Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ tavuk et görmek

Rüyada çiğ tavuk et görmek

Rüyada çiğ tavuk et görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, verimin ve bereketin geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk et gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek nazara geleceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çiğ tavuk et görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Rüyada çiğ tavuk görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek mirasa, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments