Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kabak yediğini görmek

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, işlerinden de geri kalacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kabak yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kabak yemek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulur.

Rüyada çiğ kabak görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada kabak yedirmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, tecrübelerini aktaracağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak yediğini görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına alamet eder.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek ticaret sektörüne atılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sevindirici haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments