Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ nohut görmek

Rüyada çiğ nohut görmek

Rüyada çiğ nohut görmek zor zamanlar yaşayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ nohut gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada çiğ nohut görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çiğ nohut yemek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada pişmemiş nohut görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pilavlı nohut yemek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada nohut görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kazancının eksileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine inanılır.

Rüyada nohut çuvalı görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, dünyasının iyileşmesine delalet etmektedir.

Rüyada nohut fasulye görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments