Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut çuvalı görmek

Rüyada nohut çuvalı görmek

Rüyada nohut çuvalı görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada nohut çuvalı gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada çuvalla nohut görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir çuval nohut görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut çuvalı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada çuvalda nohut görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada nohut yemeği pişirmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada iri nohut görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada yanık nohut görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya nohut ekmek işlerinin sarpa saracağına, halinin iyi olduğuna, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments