Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ mantı görmek

Rüyada çiğ mantı görmek

Rüyada çiğ mantı görmek işinden geri kalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayır vereceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ mantı gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada çiğ mantı görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ mantı yemek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı açtığını görmek mevki kazanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada mantı yapmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada mantı ikram etmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Rüyada mantı yedirmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalettir.

Rüyada mantı börek görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok güzel günler geçireceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Rüyada hamur mantı görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments