Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kahve görmek

Rüyada çiğ kahve görmek

Rüyada çiğ kahve görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Rüyada çiğ kahve gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada çiğ kahve yemek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada çiğ kahve görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ eti yemek rahat bir nefes alınacağına, şansın döneceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin çiğ et yediğini görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Rüyada çiğ pirinç görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Rüyada başkasına çiğ et vermek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dolandırılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments