Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ pirinç görmek

Rüyada çiğ pirinç görmek

Rüyada çiğ pirinç görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sevilen birinin geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Rüyada çiğ pirinç gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada çiğ pirinç görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden pirinç toplamak bilmediği duyguları tadacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş pirinç yemek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada torbada pirinç görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada pirinç pişirmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç çorbası pişirmek hastaysa şifa bulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş pirinç görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada okunmuş pirinç görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments