Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına çiğ et vermek

Rüyada başkasına çiğ et vermek

Rüyada başkasına çiğ et vermek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Rüyada çiğ et kıymak çocuklarının fazla olacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada çiğ et doğradığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada çiğ beyaz et görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada çiğ eti kesmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kuzu eti görmek kazancının sürekli artacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş çiğ et görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada çiğ kırmızı et yemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ at eti yemek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments