Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kabak görmek

Rüyada çiğ kabak görmek

Rüyada çiğ kabak görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada çiğ kabak gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada çiğ kabak görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kabak yemek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada dilimlenmiş kabak görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalettir.

Rüyada kabaklı börek görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada bal kabağı ağacı görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kestane kabağı görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kuru kabak görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, kişinin afiyette olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments