Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabaklı börek görmek

Rüyada kabaklı börek görmek

Rüyada kabaklı börek görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sermaye elde edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Rüyada kabaklı börek gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada kabaklı börek yemek rütbesinin artacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına inanılır.

Rüyada kabak böreği görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, şansının yaver gideceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kabak böreği yemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabaklı börek görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada kabak yedirmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kabak köftesi görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği vermek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak pişirdiğini görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments