Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kabak görmek

Rüyada kuru kabak görmek

Rüyada kuru kabak görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, maddi gücünü yitireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kuru kabak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada kuru kabak görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye kabak vermek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tatlı kabak yemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bal kabağı çalmak kişinin afiyette olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri kabak görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kabak görmek yardımcı olmayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak bulmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine kabak vermek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments