Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift rakam görmek

Rüyada çift rakam görmek

Rüyada çift rakam görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift rakam gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada çift rakam görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı rakam görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sıfır rakamını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada rakam yazmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada rakamını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada büyük rakam görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Rüyada saat rakamları görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada rakamlar görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, rızıksız kalacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments