Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük rakam görmek

Rüyada büyük rakam görmek

Rüyada büyük rakam görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Rüyada büyük rakam gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada büyük rakam görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük rakamlar görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakamlar görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sürekli ağlamaklı olacağına inanılır.

Rüyada sıfır rakamını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada sekiz rakamı görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada çift rakam görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada otuz rakamı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada rakamlar yazmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments