Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakamını görmek

Rüyada rakamını görmek

Rüyada rakamını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Rüyada rakamını gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada sekiz rakamını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada roma rakamı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıfır rakamını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakamlı tarih görmek en tepkedeki kimse olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet eder.

Rüyada dört rakamını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada saat rakamı görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir rakamı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada rakamlarla uğraşmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ev sahibi olunacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments