Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat rakamları görmek

Rüyada saat rakamları görmek

Rüyada saat rakamları görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada saat rakamları gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada saat rakamları görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada saat rakamı görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüz rakamı görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hem de zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada rakam yazmak çok başarılı olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde rakam görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakam söylemek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bedeninin şifa bulacağına, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç rakamı görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işarettir.

Rüyada sıfır rakamını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments