Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift minare görmek

Rüyada çift minare görmek

Rüyada çift minare görmek terslik yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift minare gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Rüyada çift minareli cami görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada çift minare görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada minare devrilmesi görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada minareye sarılmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç minareli cami görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini minarede görmek gelirinin daimi olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada minareden düştüğünü görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada minarenin yandığını görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments