Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift pantolon giymek

Rüyada çift pantolon giymek

Rüyada çift pantolon giymek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi yükünün artacağına, ne yapacağına, evlatlarından memnun olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada çift pantolon giymek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada çift pantolon giymek bir sağlık sorunu yaşanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada çift çorap giymek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çift gömlek giymek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çift ayakkabı giymek dayanışma içinde kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, helal ekmek yeneceğine işarettir.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kariyer planının altüst olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil pantolon giymek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ters pantolon giymek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments