Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli mezar görmek

Rüyada çiçekli mezar görmek

Rüyada çiçekli mezar görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, karalar bağlayacağına yorulur.

Rüyada çiçekli mezar gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Rüyada mezar ve çiçek görmek adından konuşulur olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan çiçek koparmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara çiçek bırakmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak yoluna pek çok engelin çıkacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments