Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve çiçek görmek

Rüyada mezar ve çiçek görmek

Rüyada mezar ve çiçek görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezar ve çiçek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada mezarlıga çiçek ekmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, canını sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Rüyada mezardan çiçek koparmak rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli mezar görmek yiyip içeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara çiçek bırakmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments