Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlara çiçek koymak

Rüyada mezarlara çiçek koymak

Rüyada mezarlara çiçek koymak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlara çiçek koymak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada vazoya çiçek koymak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet eder.

Rüyada çiçeğe toprak koymak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Rüyada suya çiçek koymak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeği suya koymak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çiçek koymak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments