Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa çiçek koymak

Rüyada mezarlığa çiçek koymak

Rüyada mezarlığa çiçek koymak kendisine olan güveninin azalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçeği suya koymak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Rüyada vazoya çiçek koymak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada suya çiçek koymak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek koymak hasret çekenlerin kavuşacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada çiçeğe toprak koymak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments